Snelle en Betrouwbare Koeriersdiensten

Directe levering door een koerier van pakket of spoedzending tot pallettransport binnen heel Europa. Onze koeriers zijn beschikbaar binnen 30 minuten.

Zekerheid van vertrek en aankomst !

Offerte Aanvragen
KoerierDirect Eindhoven

Over KoerierDirect

Het koeriersbedrijf werd opgericht in 2013 door Patrick Armstörff en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende koeriersbedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen.

Dienstenpakket

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

De afgelopen jaren kende de koeriersservice een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. Sinds de rebranding is de naam Eurostars Logistics veranderd naar KoerierDirect. Dit om het merk te optimaliseren via een nieuwe merkstrategie, merkidentiteit en merkbeleving.

 

Het koeriersbedrijf telt momenteel 3.500 m² magazijnruimte, een vloot van 15 voertuigen En heeft meer dan 20 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen in 2 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Eindhoven met magazijn in Nederland , beschikt onze logisticscompany een 2e vestiging in Houthalen-Helchteren en een 3e vestiging Hasselt in Belgie.

 

Als koeriersdienst is onze core business om op Europees niveau goederen te transporteren van afwijkende, bijzondere maten en fragiele zendingen. Naast wegtransport, hebben we onze expertise verder uitgebouwd naar luchtvaart en scheepvaart. Vanzelfsprekend horen hier zaken als douanediensten, opslag en distributie bij.

 

Want kiest u voor KoerierDirect, dan nemen we graag het werk van A tot Z voor u uit handen. Ervaring en een breed netwerk van diverse transport specialisten stellen ons in staat, Om maatwerkoplossingen te verzorgen voor elke logistieke uitdaging.

 

Dat is dan ook waar onze kracht ligt: onze klanten persoonlijk van dienst zijn, ook bij spoedzendingen. Om dit alles mogelijk te maken werken we uiteraard met veel geautomatiseerde systemen, maar bovenal werken we met u. Adviseren, overleggen én transparantie zijn hierbij belangrijke kernwaarden. En dat deze persoonlijke aanpak werkt? Dat merken onze klanten!

 

Heeft u een speciale zending?

 

Wij gaan verder waar reguliere vervoerders en grote transporteurs of transportplatforms stoppen. Tegen een scherp tarief matchen wij uw zending met een transport specialist die uw zending verdient.

 

De sterkte van het logistiekbedrijf ligt in de asset-based strategie : het is eigenaar van de vloot, magazijnen en IT-systemen.

 

Dit maakt het mogelijk om een optimale controle over alle strategische processen te behouden. Het familiale karakter van het transportbedrijf zorgt voor een korte besluitvormingsprocessen. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel inspelen op veranderende klanteneisen en verschuivingen op de internationale markt.

 

KoerierDirect biedt u snelle, efficiënte & kwalitatieve oplossingen voor al uw transportvragen. Gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa. Als vooraanstaand logistiek dienstverlener en belangrijke werkgever willen we een voortrekkersrol opnemen in duurzaam ondernemen.

 

Succes is, naar onze mening, meer dan de som van inkomsten en kwartaalcijfers. Zorg dragen voor het milieu, voor onze medewerkers en klanten, ondernemen met aandacht voor de generaties van morgen, dát is wat er werkelijk toe doet als we de eindberekening maken.

 

Daarom ook maakten we uitdrukkelijk de keuze om niet zozeer aan een duurzaamheidsstrategie te werken, maar wél een duurzame strategie te volgen. Juist door onze strategische keuzes duurzaam te laten zijn, kunnen we écht het verschil maken en mee vormgeven aan een duurzame samenleving.

 

Onmogelijk?

 

Zeker niet, want we kunnen rekenen op de steun van onze toegewijde medewerkers en partners wereldwijd.

 

Together we make it transpossible! And sustainable.
1+
Succesvolle leveringen
1+
Vaste klanten
1+
Koeriers
1+
Years of experience

Onze Logistieke Experts

Een directeur is de algemene benaming voor iemand die de leiding heeft over een organisatie, bedrijf, dienst Ik hou toezicht op iedereen maar rij ook regelmatig zelf een route op een bestelwagen! Tevens ook de wagenparkbeheerder !

Patrick Armstörff Algemeen Directeur KoerierDirect
Patrick Armstörff Algemeen Directeur

Je kan er niet meer omheen. Sociale media beheersen ons leven. We worden overspoeld met berichten op allerhande kanalen. Als bedrijf niet aanwezig zijn op sociale media is zonde, want jouw doelgroep is er wel! Ik zorg er voor dat echt bijna alles online komt !

Ralph Beekman Social Media Beheerder KoerierDirect
Ralph Beekman Sociaal mediabeheer

Als senior planner zorg je dat de planners goed hun werk kunnen doen en dat er binnen ons bedrijf zo efficient en effectief mogelijk gepland wordt. Je stelt hiervoor middellange en lange termijn planningen en forecastst op die zijn afgestemd op de Logistieke kenmerken.

Karel Weiss Senior Planner KoerierDirect
Karel Weiss Senior Planner

Er zijn momenteel veel meer aanvragen dan gewoonlijk en de klantenservice heeft het hierdoor enorm druk. Ik sta iedere klant met een glimlach te woord! We doen er alles aan om onze service te verbeteren.

Sophie Everts Klantcontact Nederland KoerierDirect
Sophie Everts Klantenservice NL / BE

Mijn dagelijkse bezigheden bestaan: uit van het uittypen van verslagen en nota’s, onthaal van klanten, vergaderzaal klaarzetten tot het ontvangen van de binnenkomende telefoons. Ook spring ik bij drukte regelmatig bij op de afdeling klantenservice !

Marleen Mulder Administratie KoerierDIrect
Marleen Mulder Administratie

Ik ben de Warehouse Manager van locatie Eindhoven die graag efficiënt en met de mouwtjes opgestroopt, de operatie aanstuurt! Ik Ben in staat het uiterste te halen uit de dynamische wereld van de logistiek!

Dave Bergman Locatie manager KoerierDirect
Dave Bergman Warehouse manager