Logo

KoerierDirect

Breekbare of Fragiele items verzenden ?

21 SSD schijven via KoerierDirect een van onze klanten vertelt zijn verhaal

 

KoerierDirect is niet alleen ideaal voor het transport van grote spullen, maar het werkt ook perfect voor kleine, kostbare items. Zo zijn er in het verleden laptops, telefoons, paspoorten, een rijbewijs, sleutels, scripties en zelfs een trouwring vervoerd. Graag lichten we het verhaal van video-editor Gerard uit. Gerard heeft KoerierDirect ontdekt in september 2013 en heeft ondertussen al 21 keer een harde schijf via KoerierDirect laten vervoeren. Gerard werkt als freelancer in de filmindustrie. Hij werkt voornamelijk aan documentaires op technisch gebied, montage, post-productie en beeldbewerking. We stelden hem een paar vragen over het gebruik van KoerierDirect.

 

Waarom gebruik je KoerierDirect?
 

Ik werk veel met klanten buiten mijn woonplaats, vooral in Utrecht . Hier speelt de Nederlandse filmwereld zich grotendeels af, en dus ook de meeste bedrijven waarmee ik werk. Op het moment dat filmmateriaal is opgenomen, bevindt het zich op een harde schijf bij een klant (meestal dus in Utrecht ). Maar omdat ik het beeldmateriaal moet bewerken, heb ik die harde schijf dus nodig. Deze laat ik dan vervoeren door een KoerierDirect.

 

Hoe deed je dit toen KoerierDirect nog niet bestond?
 

In het verleden ging ik zelf met de trein naar Utrecht om het op te halen. Maar aangezien ik het steeds drukker kreeg en mijn tijd kostbaarder werd, zocht ik hier een oplossing voor. Het probleem was dat een koerier inschakelen die hiervoor speciaal op neer moest rijden, erg duur was en niet altijd beschikbaar. KoerierDirect is daarom zo’n uitkomst! Anderen kunnen mij helpen door mijn spullen te brengen en ik kan hen weer aan werk helpen. Prima systeem!

 

Waarom verstuur je de harde schijven niet met de post?
 

Ten eerste, het is snel nodig. Ten tweede, harde schijven zijn dingen die je niet zomaar met de post gaat versturen. Het risico dat er iets kwijt raakt of beschadigd wordt, zou desastreus zijn. Het is materiaal dat je niet zo maar op straat wil hebben. Het is belangrijk dat alles betrouwbaar en goed geregeld wordt.

 

Hoe heb je KoerierDirect ontdekt?
 

Ik was al lange tijd op zoek naar een oplossing. Ik heb zelf al heel vaak gedacht: “Er zijn zo veel mensen die elke dag dezelfde route afleggen, het zou toch top zijn als die iets zouden kunnen meenemen, in plaats dat iemand speciaal op en neer rijdt”. Ik heb vaker op Google gezocht en uiteindelijk heb ik jullie gevonden!

Zou je KoerierDirect aanbevelen aan andere personen in jouw vakgebied?
 

Ja zeker! Dat doe ik momenteel ook al. Ik merk dat veel mensen het nog niet kennen.

Tijd dat meer mensen KoerierDirect leren kennen!

 

KoerierDirect is de specialist in sneltransport met 15 jaar ervaring.

 

Wij garanderen dat uw bestellingen onbeschadigd en op tijd afgeleverd worden.

Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zowel in Nederland & Belgie als internationaal.

KoerierDirect | Koeriersdiensten is dé koerier die u inschakelt als kwaliteit een must is.

Van een envelop tot een klein pakket en van zware vrachten tot medische koeriersdiensten.

Wij voeren een divers dienstenpakket aan koeriersdiensten uit voor zakelijke en particuliere klanten.

Benieuwd naar onze sneltransport werkzaamheden? , Bekijk dan onze diensten in het menu .

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? , Neem dan vrijblijvend contact met ons op.