Logo

KoerierDirect

Laat je spullen ophalen en bezorgen !

Spullen laten ophalen

 

Spullen laten ophalen, omdat je er zelf geen tijd voor hebt of niet over een busje of aanhanger beschikt? Spullen vervoeren regel je eenvoudig via KoerierDirect. Via onze website kan je offertes en reviews van onze koeriers vergelijken. Zij rijden toch al in jouw regio of route, waardoor het uitbesteden van het vervoer van (grote) spullen vaak goedkoper is dan het huren van een aanhanger of busje.

 

Vervoer grote spullen

 

Mocht je een kavel hebben gewonnen op online veiling maar geen tijd, zin of mogelijkheid hebben om het zelf op te halen. Of dat je een wasmachine kunt overnemen voor een prikkie, maar dan wel zelf vervoer moet regelen. Hiervoor boek je eenvoudig een koerier die toch al rijdt van KoerierDirect. Makkelijk, voordelig en snel te regelen. Je vult beide adressen in, voegt foto’s of afmetingen toe en vervolgens ontvang je maximaal drie offertes. Met de door jouw gekozen koerier kun je chatten: zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wil je een Marktplaats of 2ehands.be aankoop laten bezorgen, moet je een fiets versturen of andere grote spullen vervoeren? Dat is geen probleem voor de professionele koeriers van KoerierDirect die via KoerierDirect hun diensten aanbieden. Lees ook meer over de mogelijkheden voor meubeltransport.

 

Spullen vervoeren

 

Spullen vervoeren wordt makkelijk en snel als je gebruik maakt van koeriersdiensten die via KoerierDirect worden aangeboden. Heb je bijvoorbeeld een veilingkavel gewonnen bij BVA Auctions, Troostwijk, Vavato of Proveiling? Dan kun jij deze spullen eenvoudig laten vervoeren door een koerier die er al naartoe gaat. Binnen een paar uur heb jij een koerier gevonden die bij je past en je spullen zorgvuldig thuisbezorgd. Je kunt natuurlijk ook zelf spullen laten ophalen en die bij een ander bezorgen. Bijvoorbeeld een bureaustoel die je hebt verkocht of een groot schilderij dat je graag aan iemand wilt geven. De koerier maakt dan afspraken met de ontvangende partij.

 

Spullen laten ophalen via KoerierDirect

 

De koeriers die rijden via KoerierDirect zijn professionele koeriers die de hele dag op de weg zitten in hun caddy, busje of verhuiswagen.Je spullen zijn standaard tot 10000 euro verzekerd tegen schade of diefstal. . Mensen kiezen voor vervoer van grote spullen via KoerierDirect omdat zij geen tijd hebben om zelf te rijden of het huren van een busje te prijzig vinden. Bovendien is het milieuvriendelijker, omdat er op deze manier maar één auto of bestelbus hoeft te rijden.


Mocht je vragen, tips of opmerkingen hebben, neem dan contact op via info@koerierdirect.eu.

Wij helpen je graag!

 

KoerierDirect is de specialist in sneltransport met 15 jaar ervaring.

 

Wij garanderen dat uw bestellingen onbeschadigd en op tijd afgeleverd worden.

Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zowel in Nederland & Belgie als internationaal.

KoerierDirect | Koeriersdiensten is dé koerier die u inschakelt als kwaliteit een must is.

Van een envelop tot een klein pakket en van zware vrachten tot medische koeriersdiensten.

Wij voeren een divers dienstenpakket aan koeriersdiensten uit voor zakelijke en particuliere klanten.

Benieuwd naar onze sneltransport werkzaamheden? , Bekijk dan onze diensten in het menu .

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? ,Neem dan vrijblijvend contact met ons op.