Snelle en Betrouwbare Koeriersdiensten

Directe levering door een koerier van pakket of spoedzending tot pallettransport binnen heel Europa. Onze koeriers zijn beschikbaar binnen 30 minuten.

Zekerheid van vertrek en aankomst !

Offerte Aanvragen
Maak je leveringen sneller met onze adviezen !
Afhankelijk van het bedrijf kan de inrichting van een intralogistieke oplossing meer of minder complex zijn, waardoor intensief advies essentieel is. Iedere dag opnieuw adviseren we jullie met veel plezier! Met behulp van individuele intralogistieke oplossingen kan de bedrijfsinterne materiaalstroom worden verbeterd. Daarom stellen wij efficiënte oplossingen voor allerlei goederentransporten samen, aangepast aan de omstandigheden in uw bedrijf.

Management

We willen u namens uw bedrijf en haar klanten optimaal bedienen , zodat u als klant steeds de producten terugvindt die u geleverd wenst te hebben. Daarom vertrekt iedere dag een of meerdere leveringen vanuit ons centraal magazijn naar naar uw klanten. Ons magazijn in Eindhoven is zo ingedeeld dat de goederen snel kunnen worden gelost dankzij de conveyor en dus ook meteen opgeslagen kunnen worden. Voor de pickingzones gebruiken we vooral legbordstellingen en palletstellingen waar er op de grondlocaties goederen worden verzameld. De rest van de palletstellingen wordt gebruikt als reservevoorraad. Ons magazijn in Eindoven kent geen wachttijden bij het laden en lossen omdat een product of pallet niet gevonden kan worden. In tegenstelling van sommige locaties waar wij laden in opdracht van onze klanten en soms ook bij de klant zelf. Dit kan beter , sneller en efficiënter want u bestelt een koerier voor een snelle levering! Wij van KoerierDirect kunnen daar in helpen.

Ons team van Logistieke experts

Iedere dag opnieuw adviseren we jullie met veel plezier! Met behulp van individuele intralogistieke oplossingen kan de bedrijfsinterne materiaalstroom worden verbeterd. Daarom stellen wij efficiënte oplossingen voor allerlei goederentransporten samen, aangepast aan de omstandigheden in uw bedrijf. KoerierDirect is in staat om een breed aanbod aan intralogistieke oplossingen in te zetten, waaronder met een juiste indeling in uw magazijn het laden en lossen van onze koeriers en het leveren van goederen in en uit de poort van uw bedrijf vele malen sneller zal gaan. Om ervoor te zorgen dat wij de passende oplossing voor uw bedrijf vinden, voert KoerierDirect een gedetailleerde analyse van uw eisen en behoeften uit, om vervolgens het geschikte concept samen te stellen. Onze experts adviseren u graag!

service2
service3